Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Scotland

Proprietate de vânzare în Scoția

Piața scoțiană de proprietate pentru vânzare a fost ajutată de o economie din Regatul Unit, care se comportă puțin mai bine decât se aștepta și de rate ale dobânzii foarte scăzute.

În Edinburgh, piața imobiliară este foarte puternică. În piața de proprietate Glasgow de vânzare sa îmbunătățit, fără îndoială, ca efectele de la Edinburgh au tremurat în exterior.

Proprietățile de vânzare din Scoția sunt foarte ciudate și bizare: unii agenți imobiliari au reușit să vândă o insulă, Little Ross, cu o cabană la un preț foarte scăzut, iar Castelul Chesterhill a plătit un preț de trei ori mai mare.

Piața din Glasgow este foarte dinamică, iar lipsa stocurilor determină creșterea prețurilor, oferind mai multe oferte comune în zonele cele mai populare din Glasgow, inclusiv West End și suburbii bogate precum Giffnock, Bearsden și Newton Mearns.

La sfârșitul anului 2017, prețul mediu de vânzare era de aproximativ 125.000 de lire sterline, cu o creștere de 4,8% față de cea din 2016.

Majoritatea cumpărătorilor din exterior care doresc să cumpere proprietăți de vânzare în Scoția sunt scoțieni nativi și doresc să se întoarcă acasă după ce au lucrat în SUA, Europa sau Orientul Mijlociu. Alți cumpărători străini includ americanii și europenii.

Cumpărătorii europeni, în special cei din Scandinavia, sunt atrași de proprietăți sportive spre vânzare în Scoția, deoarece această țară oferă mii de acri pentru fotografiere, vânătoare și pescuit.

  •  
    Mutarea în Scoția: cele trei orașe cele mai frumoase și avantajoase

    Este bine cunoscut faptul că Scoția este un teren bogat într-o istorie fantastică, odată o regiune de putere necontestată care se bucură încă de această autonomie. Mulți investitori decid să vărsăm acest teren în fiecare an, încercând să cumpăr o proprietate în Scoția. Dar ești sigur că știi tot ce ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 26683

DE VÂNZARE Altele (comerciale), Scotland, Glasgow, Glasgow, airport

106,030.78RON
DE VÂNZARE
Altele (comerciale)

13 m²
HOMESFORYOU vă prezintă cu loc de parcare în apropierea unui aeroport important, și industria de automobile. AL TREILEA SALES PARTY TOP auto PARK 3. ...
Cod. 18384

DE VÂNZARE Altele (rezidenţiale), Scotland, Dundee, Tayside, 8 Castle Street

662,692.36RON
DE VÂNZARE
Altele (rezidenţiale)

68 m²
Aceasta este o dorit recent renovat cu 2 camere pat + Lounge plat, în inima centrului oraşului Dundee, complet mobilat şi centrală pe gaz încălzit, id...
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB